Opvang

Kits Oonlie 

Bijna net zo fijn als thuis!

De BSO Zuid is een van de tien vestigingen van Kinderopvang Kits Oonlie. Bij ons op de BSO Zuid kunnen uw kinderen opgevangen worden tijdens de Voorschoolse-, Naschoolse- en Vakantieopvang. Tijdens de opvang staat uw kind bij ons centraal.

De vaste leidsters van BSO Zuid organiseren activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Zo is er bijvoorbeeld 1 à 2 keer per maand een ‘Meidenmiddag’ waar alle meisjes zich lekker kunnen optutten of hun haren kunnen laten doen. In de koude wintermaanden is een lekker warm voetenbadje met etherische olie ook erg geliefd. Bij de jongens is het “Johan Cruyff Court” de grote favoriet. Ook voor hen hebben de leidsters een speciale middag in het leven geroepen, de ‘Jongensmiddag’. De ene keer staat deze in het teken van verschillende proefjes en de andere keer staat er bijvoorbeeld een ‘figuurzaagactiviteit’ op het programma.

Wij vinden de inbreng van de kinderen erg belangrijk en daarom worden de kinderen ook gevraagd om hun wensen aan te geven voor de activiteiten die wij gezamenlijk doen. Zo hebben de kinderen aangegeven in de vakantie een pyjamadag te willen en kwamen de meeste kinderen en de leidsters in de Kerstvakantie allemaal in pyjama. De vakanties hebben allemaal een thema. De voorjaarsvakantie zal in het teken staan van fotografie en gaan we met de kinderen aan de slag met de fotocamera. Na enkele weken zal dat een mooie expositie in wijkcentrum ‘De Daalder’ opleveren. Een greep uit de andere thema’s: De boerderij, Een Wereldreis en Sport. Naast deze thema’s organiseren wij tijdens de vakanties veel andere leuke activiteiten zoals het beeldhouwen met speksteen, speurtochten lopen, en uitjes naar bijvoorbeeld De Goudvis, het Mais-Doe-Hof of het bos. Kortom, een veelzijdig programma waar de kinderen zelf kunnen bepalen of ze deel willen nemen aan de activiteiten en de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen op alle gebieden.

Mocht u een keer een kijkje willen nemen op onze BSO dan bent u van harte welkom. U kunt dan contact opnemen met onze centrale administratie (072-53 23 578). Ook kunt u terecht op onze website voor meer informatie (www.kits-oonlie.nl).

Graag tot ziens!
Cookie instellingen